icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
De beste pelletkachel

Stiftung Warentest: Hoge cijfers voor de Haas & Sohn Pelletto

Hoge cijfers voor de compacte pelletkachel “Pelletto”. De Duitse “Stiftung Warentest” komt in de november editie van het magazine tot een positieve kwaliteits rating.

Pelletkachel scores voor energie-efficiëntie, milieuprestaties en veiligheid.

Stiftung Warentest: Hoge cijfers voor de Haas & Sohn Pelletto

Onder het kopje “High-tech kachels  voor energie-efficiënte woningen”, ‘in  het tijdschrift” test “,heeft  het Duitse” Stiftung Warentest ” de ” Pelletto ” van  Haas + Sohn onder de loep genomen. Na uitgebreide testen kreeg de pelletkachel een rating van” goed “.  Met name op het gebied van energie-efficiëntie, milieuprestaties en de veiligheid van de pelletkachel werd hoog gescoord. “Meestal goede uitlaatgassen waarde, veilig en relatief makkelijk te bedienen”,  zegt Warentest Foundation. “Hierdoor is de Pelletto pelletkachel de beste in zijn prijsklasse”, aldus Haas + Sohn CEO Manfred Weiss.

De “Pelletto” van Haas + Sohn beschikte als eerste pelletkachel op de markt over een externe warmtewisselaar. Daarmee is de efficiëntie sterk verbeterd en wordt de warmte zeer snel verspreid in de kamer. Samen met de automatische brandstof-kwaliteits detectie en continue controle van de verbranding zorgt de “Pelletto” ervoor dat de kamer effectief en met precies de benodigde warmte wordt verwarmd.  Het nieuw ontworpen systeem levert een rendement van maar liefst 97%.

Offerte aanvragen?

Volg ons