icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

De beste kwaliteit pelletkachels

Bent u het ook zat dat de fossiele brandsof prijzen (waaronder gas) maar blijven stijgen? Dan is een pelletkachel een heel goed alternatief om uw woning te verwarmen. Met een pelletkachel bent u in staat om uw stookkosten fors naar beneden te brengen, en de pelletkachel is ook nog eens milieuvriendelijk.
De pelletkachel is in andere landen al jaren in vele huiskamers aanwezig, maar is in Nederland ook in steeds meer huishoudens terug te vinden. Een houtkachel staat bekend om de gezellige uitstraling, maar een pelletkachel doet hier niet voor onder.

Zeer eenvoudig in gebruik

Ook is het gebruik van een pelletkachel zeer eenvoudig. De pelletkachel is helemaal naar uw wens in te stellen. De snelheid van de ventilator,de hoeveelheid warme lucht die de huiskamer wordt ingeblazen is volledig instelbaar. De ingebouwde thermostaat houdt de ruimte heel mooi op temperatuur, en de pelletkachels zijn dagelijks of wekelijks te programmeren. U kunt de kachel inschakelen, of hoger en lager zetten met de bijgeleverde afstandsbediening.

Volg ons