icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Klassieke pelletkachels

Nostalgische pelletkachel

06-07-2017

Een nostalgische of klassieke pelletkachel is vaak nog lastig te vinden, de meeste haarden hebben een moderne uitstraling. Er zijn echter wel degelijk nostalgische modellen te verkrijgen.

Een nostalgische pelletkachel heeft de techniek van nu en het jasje van vroeger. De kachels zijn gemaakt van gietijzer of dikwandig staal. Het rendement van een pelletkachel ligt vele malen hoger dan bij een houtkachel. Daarom is het voor veel mensen interessant om over te stappen, maar niet in te leveren op de uitstraling.

Wil je je onderscheiden met een pelletkachel dan is een nostalgische pelletkachel zeer zeker een eye-catcher in je woonkamer.

Verschillende modellen:

Er zijn verschillende modellen te verkrijgen die de naam nostalgisch mogen dragen: De La Nordica Teodora is een prachtige robuuste en nostalgische pelletkachel. Een hoog vermogen gecombineerd met een geweldig rendement van 90% maakt dit een zeer geschikt model. Deze kachel is te bekijken in onze showroom.

La Nordica Extraflame is de grootste producent van pelletkachels in Europa. Kwaliteit gegarandeerd.

De Nordic Fire Arya classic is een ander veel gekozen model. Sinds 2016 pas op de markt maar nu al een veel gekozen model.
De Arya is een hele stille pelletlachel, dit komt omdat de kachel geen gebruik maakt van een ruimte ventilator. Deze kachel staat brandend in onze showroom.

Nordic Fire is eigenlijk het merk Ravelli. Een Italiaanse producent van pelletkachels.

 

Volg ons