icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Wie zijn wij?

Biokachels, de pelletkachelspecialist van Noord-Nederland

Biokachels is als kleinschalig bedrijf al jarenlang gespecialiseerd in duurzame energie. We zijn ooit begonnen met het verkopen en aansluiten van houtgestookte cv ketels, dit werd al vrij snel uitgebreid met vele andere soorten kachels, waaronder houtkachels en pelletkachels.

Alleen pelletkachels

Inmiddels zijn we volledig overgestapt op de pelletkachels, omdat wij hier de meeste toekomst in zien. De efficiente manier van stoken, het hoge rendement en het gebruiksgemak heeft al vele klanten van ons doen overtuigen.

Klein bedrijf

Biokachels is een klein bedrijf en bestaat uit twee vakidioten die altijd voor u klaar staan. Doordat we alleen in onze eigen regio werken kunnen we u als klant gericht van dienst zijn, en in geval van storingen snel bijspringen. We werken dus niet met tussenpersonen maar u heeft rechtstreeks contact met ons. 

Vele merken

Biokachels levert vele verschillende modellen pelletkachels van zeer goed bekend staande merken. Zo zijn wij onder andere dealer van Edilkamin, EK63, MCZ en Piazetta pelletkachels. Verder zijn wij zelf de grootste importeur van Edilkamin pelletkachels. Kortom er is genoeg keus.

Showroom in Lemmer

In onze gezellige showroom staan vele verschillende modellen brandend opgesteld. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om eens langs te komen en onze kachels / merken te bekijken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een kop koffie. 

 

Volg ons