icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Extraflame Teodora

La Nordica Extraflame Teodora 9 kW

€ 3699

 

Extraflame Teodora highlights

  • Gietijzeren behuizing
  • Goede bouwkwaliteit
  • Aansluiten op Wifi mogelijk
  • Prachtige authentieke uitstraling

Op zoek naar een klassieke pelletkachel? De Teodora van La Nordica Extraflame heeft deze uitstraling. De modernste technieken in een authentiek jasje. Deze pelletkachel bestaat helemaal uit gietijzer en is daarom van zeer hoge kwaliteit.

Aslade

Ook de Extraflame Teodora is uitgerust met een grote aslade waardoor u langer door kunt stoken zonder het verwijderen van de as. De aslade is ook uitneembaar waardoor u de kachel nog gebruikersvriendelijk is. Om te zorgen dat de Pelletkachel geen valse lucht aanzuigt vanuit de aslade is de lade afgesloten met een kliksysteem.

Binnenwerk Extraflame Teodora

Zowel het binnenwerk als het buitenwerk is gemaakt van zwaar robuust gietijzer. Gietijzer genereert een hogere verbrandingswaarde en een heerlijke straling. Ook het branderbakje bestaat volledig uit gietijzer wat doorbranding voorkomt.

Bediening van de pelletkachel

Het bedieningssysteem is geavanceerd maar toch simpel te bedienen. Het bedieningssysteem zorgt ervoor dat u de pelletkachel volledig kunt personaliseren naar uw vertrek en wensen. Het is zelfs geen probleem om de kachel te timen zodat de Teodora ’s ochtends vanzelf start. Ook de Extraflame Teodora heeft de mogelijkheid om een externe thermostaat aan te sluiten. U kunt in alle hoeken van de kamer, zelfs in L-vormige kamers de juiste temperatuur creëren.

Afwerking van de Teodora

De Extraflame Teodora is volledig afgewerkt met een gietijzeren mantel. Het gietijzer is klassiek afgewerkt met sierlijke vormen en motieven. Ook de deur van de pelletkachel is van gietijzer wat kromtrekken voorkomt.

Luchtmeting

Ook de Extraflame Teodora is voorzien van een luchtmeting wat er voor zorgt dat de pelletkachel nog efficiënter brandt.

Technische informatie:    
Kleuren Zwart  
Vermogen (KW) 2,4- 8,7  
Gewicht (KG) 131                                                                          
Afmetingen: H/B/D (mm) 610/739/644  
Maat rookgasafvoer (mm) 80  
Inhoud pellettank (KG) 15  
Boven- achter of zijaansluiting achter  
Stille kachel? gemiddeld  
Rendement (%) 90  
Verbruik (KG/U) 0,6 - 1,5  
WIFI? Optie  
Brandduur (Uren) 13 - 30  
Houtblokkenset (optie) Nee   


Vragen over dit product?

Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Volg ons