icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duroflame Rembrand

Duroflame Rembrand

€ 2395

 

Duroflame Rembrand highlights

  • Geen ruimteventilator
  • Mooi strak design
  • Keramische ontsteking
  • zeer geschikt voor de kleine ruimtes!

De Duroflame Rembrand is een prachtig kleing kacheltje die door zijn geringe maten ideaal te plaatsen is onder een schouw. De kachel is zeer stil en weet zonder ventilator iedere ruimte goed te verwarmen.  
Een zeer charmate verschijning!

Subtiel en smaakvol

Duroflame is de eerste speler die de duurzame verwarmingstechniek weet te combineren met design en ambacht. Zo ook de Rembrand: een pelletkachel die je uit duizenden herkent. Met zijn bescheiden formaat past hij in nagenoeg iedere (woon)kamer. En hoewel zijn subtiele voorkomen wellicht anders doet vermoeden, maakt deze pelletkachel het in nagenoeg iedere ruimte behaaglijk warm. Bovendien verwarmt de Duroflame Rembrand met natuurlijke convectie, waardoor de kachel zeer stil is. Wel zo prettig!

Modern met veel slimmigheden

Bij de Duroflame Rembrand pelletkachel zijn design en innovatie in perfecte harmonie. Zo is de kachel bijvoorbeeld volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. Het display is op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir. Bovendien produceert de kachel maar weinig as, door de hoge verbrandingsgraad. De Duroflame Rembrand is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en verwarmt bovendien aan de hand van natuurlijke convectie. Daarmee is de confectieventilator overbodig geworden en die techniek maakt de Rembrand tot één van de stilste pelletkachels in zijn soort.

Technische informatie:    
Kleuren Zwart  
Vermogen (KW) 2,5 - 5,8  
Gewicht (KG) 83                                                                          
Afmetingen: H/B/D (mm) 613/550/435  
Maat rookgasafvoer (mm) 80  
Inhoud pellettank (KG) 11  
Boven- achter of zijaansluiting achter  
Stille kachel? Ja  
Rendement (%) 95,4  
Verbruik (KG/U) 0,6 - 1,5  
WIFI? Nee  
Brandduur (Uren) 10,5- 22  
Houtblokkenset (optie) Nee  Vragen over dit product?

Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Volg ons