icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duroflame Pelle

Duroflame Pelle

€ 1595

 

Duroflame Pelle highlights

  • Ventilator is zeer stil
  • Mooi strak design
  • Keramische ontsteking

Met de Pelle haalt u prachtig strakke kachel in huis. De afwerking is van zeer hoge kwaliteit, iets wat u van Duroflame altijd kunt verwachten.Een mooie kleine pelletkachel voor een zeer scherpe prijs. 

Zeer Modern

De Pelle kachel is, net als alle pelletkachels van Duroflame, volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. De kachel is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en een hoge verbranding. Het display is bovendien op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir, waardoor niets de aangename, nostalgische sfeer nog in de weg staat. Daar word je toch warm van?

Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System

Bij Duroflame doet men er werkelijk álles aan om het perfecte design te creëren – en dat te combineren met een hoge kwaliteit en schone verbranding. Ze ontwerpen, ontwikkelen prototypes en innoveren net zo lang tot het resultaat ons tevreden stemt. Nijverheid anno nu. Daarbij doen ze geen concessies en leveren ze niet in op de aantrekkelijkheid noch het innovatieve karakter van de kachel. Pelle is het resultaat van zuivere ambacht in een nieuw jasje! Een kachel die qua formaat geschikt is voor kleine ruimtes, maar qua vermogen ook prima in een grotere ruimte geplaatst kan worden.

Technische informatie:    
Kleuren Zwart  
Vermogen (KW) 3,4 - 7,3  
Gewicht (KG) 55                                                                          
Afmetingen: H/B/D (mm) 735/457/483  
Maat rookgasafvoer (mm) 80  
Inhoud pellettank (KG) 12  
Boven- achter of zijaansluiting achter  
Stille kachel? Gemiddeld  
Rendement (%) 85,7  
Verbruik (KG/U) 0,6 - 1,5  
WIFI? Nee  
Brandduur (Uren) 10,5- 22  
Houtblokkenset (optie) Nee  Vragen over dit product?

Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Volg ons