icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duroflame Batavia

Duroflame Batavia

€ 2995

 

Duroflame Batavia highlights

  • Keramische ontsteking
  • Nostalgisch design
  • Continu draaiende vijzel

Met de Duroflame Batavia gaan we qua looks een beetje terug in de tijd. De Batavia is een robuuste pelletkachel die terug doet denken aan de haarden van vroeger. Maar dan nu wel voorzien van nieuwste technieken. 
De bent u op zoek naar een lekkere aangename warmte en het een kachel met een Nederlandse uitstraling dan is de Batavia zeker aan te raden.

Hollandse kwaliteit van Hollandse bodem

De Duroflame Batavia is een kwalitatief hoogwaardige kachel van Hollandse bodem. Duroflame onderscheidt zich op de markt door veel aandacht te besteden aan het design van de kachel. Alle kachels worden bedacht, ontwikkeld en vervaardigd vanuit het idee dat de kachel een aanvulling moet zijn op het interieur. In onze moderne fabriek in het Groningse Bedum doen we geen concessies op ontwerp of kwaliteit; we ontwikkelen net zo lang door tot we de perfecte combinatie van design en techniek hebben gevonden.

Aangenaam in een mum van tijd

Door het hoge rendement van de Duroflame Batavia creëert de kachel in een mum van tijd een aangenaam klimaat in huis. Tel daar de klassieke, nostalgische uitstraling bij op en je weet: de Duroflame Batavia staat garant voor dat heerlijke, behaaglijke thuisgevoel.

Andere kenmerken van de Duroflame Batavia:

  • Veel vermogen en tegelijkertijd zeer stil
  • Display verborgen in pelletreservoir
  • Handige timerfunctie en weekinstelling
Technische informatie:    
Kleuren Zwart  
Vermogen (KW) 2,2 - 7,9  
Gewicht (KG) 101,5                                                                          
Afmetingen: H/B/D (mm) 825/576/576  
Maat rookgasafvoer (mm) 80  
Inhoud pellettank (KG) 14  
Boven- achter of zijaansluiting achter  
Stille kachel? Ja  
Rendement (%) 94,8  
Verbruik (KG/U) 0,6 - 1,5  
WIFI? Nee  
Brandduur (Uren) 10,5- 26  
Houtblokkenset (optie) Nee  Vragen over dit product?

Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Volg ons