icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Edilkamin Pelletkachels

Edilkamin pelletkachel, pure kwaliteit

Edilkamin is een Italiaans merk en is opgericht in 1963. Vanaf de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste producenten van hout- en pelletkachels. De kachels worden in vijf verschillende fabrieken geproduceerd, waardoor iedere fabriek gespecialiseerd is in een eigen productiefase. Dit zorgt ervoor dat u als klant een product van zeer hoge kwaliteit aangeleverd krijgt. De pelletkachels van Edilkamin zijn eenvoudig te bedienen en te programmeren.

Nieuwe modellen

De nieuwe modellen zijn uitgerust met een zeer geavanceerd systeem ( Leonardo of Galileo). Deze software is in staat de parameters voor de verbranding te analyseren (brandstof, temperatuur van de rook, onderdruk). Aan de hand van deze gegevens past de kachel zijn brandproces automatisch aan, en zo bent u in staat om goedkoop te stoken. Verder zijn de kachels uitgerust met wash-systeem om de brandkorf regelmatig schoon te blazen.

Volledig stil

Bent u op zoek naar een stille pelletkachel dan zijn de Edilkamin Forma en Twin zeker aan te raden. De kachels maken geen gebruik van een ventilator maar van stralingswarmte en zijn daarom volledig stil.

Volg ons