icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duroflame Carré

Duroflame Carré

€ 2695

 

Duroflame Carré highlights

  • Geen ruimteventilator
  • Mooi strak design
  • Keramische ontsteking
  • zeer geschikt voor de kleine ruimtes!

De Duroflame Carré geeft u de lloks van een houtkachel maar het gemak van een pelletkachel. Met zijn excentrieke uiterlijk springt deze kachel meteen in het oog. Duroflame Carré is geschikt voor iedere ruimte; hij staat prachtig onder een schouw maar komt ook zeer goed tot zijn recht in een strakke nieuwbouwwoning. Door de continu draaiende pellettoevoer en warmtewisselaar met natuurlijke convectie wordt je huis fluisterstil voorzien van een heerlijke warmte.

Traditioneel en modern

Kenmerkend voor de kachels van Duroflame is het design. De traditionele pelletkachels zijn doorgaans grote en logge apparaten. Niet bepaald iets wat je graag in bijvoorbeeld je woonkamer neerzet. Bij Duroflame zorgen we ervoor dat je je huis duurzaam kunt verwarmen, maar dan met een kachel die gezien mag worden. De Duroflame Carré is ons nieuwste ontwerp. Doordat hij wat hoger op z’n poten staat, doet hij denken aan de traditionele houtkachel maar dan met de duurzaamheid van nu.

Duurzaam en innovatief

Duroflame doet geen concessies, niet op het design en niet op de kwaliteit. Daar is de Duroflame Carré het voorbeeld van. Een pelletkachel die klassiek oogt, maar duurzaam verbrand en genoeg vermogen heeft om het huis te verwarmen. De Carré is voorzien van een keramische gloeibougie. Deze gaat veel langer mee dan een standaard gloeikaars. Bovendien is de pelletkachel veel sneller warm. Wel zo prettig op de koude winterdagen!

Technische informatie:    
Kleuren Zwart  
Vermogen (KW) 2,5 - 5,8  
Gewicht (KG) 83                                                                          
Afmetingen: H/B/D (mm) 705/588/488  
Maat rookgasafvoer (mm) 80  
Inhoud pellettank (KG) 11  
Boven- achter of zijaansluiting achter  
Stille kachel? Ja  
Rendement (%) 95,4  
Verbruik (KG/U) 0,53 - 1,30  
WIFI? Nee  
Brandduur (Uren) 10,5- 22  
Houtblokkenset (optie) Nee  Vragen over dit product?

Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Vraag uw offerte aan

Volg ons