icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Maak kennis met ons

Over Biokachels

Allereerst bedankt voor het bezoeken van onze site.
Biokachels is als kleinschalig bedrijf al jarenlang gespecialiseerd in duurzame energie. We zijn ooit begonnen met het verkopen en aansluiten van houtgestookte cv ketels, dit werd al vrij snel uitgebreid met vele andere soorten kachels, waaronder houtkachels en pelletkachels.

Scherpe prijzen

De prijzen die wij hanteren zijn zeer scherp, maar wij zijn van mening dat alleen een scherpe prijs niets voorstelt wanneer dit niet samengaat met andere nog veel belangrijkere factoren zoals degelijke kwaliteit, juiste advisering, snelle levertijden en bovenal klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijk

Wij beloven u geen perfectie maar garanderen u wel dat we in alle gevallen zullen streven naar een maximale invulling van bovengenoemde factoren en dat we er alles aan zullen doen om u als klant een zo goed mogelijke service en een uitstekend product te bieden zodat u ook op lange termijn een tevreden klant blijft!

Veel producten

Biokachels levert vele producten via internet en daardoor zijn wij in staat om scherpe prijzen te hanteren. Een bezoek aan Harkema is zeker ook de moeite waard. In onze compacte showroom vindt u altijd “Topaanbiedingen”  uit ons assortiment. De showroom is open op vrijdagen en zaterdagen of op afspraak. Een belletje vooraf wordt altijd gewaardeerd. We zien u graag!

Kijk snel verder op onze site voor onze producten, waaronder:

Houtkachels
Pelletkachels van Haas & Sohn, Edilkamin, Rika
Houtgestookte cv ketels
Pelletkachel aansluitmaterialen
Pelletkachel accessoires

Volg ons